Sfeerbeeld Personal Health Plan | Personal training & voedingsbegeleiding

Over Personal Health Plan

In 2015 werd Personal Health Plan opgericht door Martijn Schaubroeck. Het begon klein met individuele voeding-en trainingsschema’s op maat voor klanten met uiteenlopende doelen: body recomp, fitter worden, wedstrijddoelen,… Het doel was en is nog steeds om klanten met verschillende niveaus te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen. Bij ons maakt het niet uit als je starter, doorsnee fitnesser of een atleet bent. Wij bieden persoonlijke begeleiding aan volgens jouw doelen en jouw niveau.

Kwaliteit over kwantiteit. Met deze gedachte groeide PHP snel in de fitnesswereld en in 2018 werd de PHP-facility geopend. Het correct uitvoeren van de trainingsschema’s is een belangrijke factor in het behalen van resultaten, vandaar dat een eigen facility openen de logische volgende stap was in de groei van PHP. In de PHP-facility kunnen we onze klanten nog beter en persoonlijker begeleiden. De persoonlijke aanpak is dan ook 1 van de belangrijkste waarden binnen PHP.

Om correcte en persoonlijke begeleiding aan te bieden aan onze klanten is ‘continuous learning’ zeer belangrijk onder de trainers van PHP. We streven ernaar om up-to-date te blijven en kennis te verzamelen. De beste begeleiding kan je enkel bieden door kritisch te blijven en jezelf continu te verbeteren. Alleen op deze manier kunnen we blijven groeien in onze kennis en in onze begeleiding. Jij bent uniek, dus de begeleiding dient ook uniek te zijn!

Visie PHP

Bij PHP vinden we het belangrijk om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijk doel. Dit doel kan geheel uiteenlopend zijn en verschilt van persoon tot persoon. Progressie kan op drie pijlers te vinden zijn: mentaal, gezondheid en fysiek. Wij helpen je progressie te maken op de pijlers die jij belangrijk vindt en om deze daarna ook te behouden.

Onze aanpak focust zich niet enkel op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Zoals je in de verschillende getuigenissen kan lezen, is onze begeleiding meer dan enkel voeding- en trainingsschema’s. Wij willen jou bijbrengen hoe je na het coachingstraject blijvend de juiste keuzes kan maken om jouw persoonlijke doelen te behalen en behouden. Onze aanpak moet in jouw levensstijl passen en niet andersom!

Sfeerbeeld Personal Health Plan | Personal training & voedingsbegeleiding

Wat maakt Personal Health Plan uniek?

Icoon resultaatgericht | Personal Health Plan Oostende

Sustainable

Via een intake gesprek willen we jou en jouw persoonlijke doelstellingen leren kennen. Samen wordt er afgestemd wat de mogelijkheden zijn en hoe we deze zo efficiënt mogelijk kunnen behalen. We focussen, naast het effectief begeleiden, ook op het bijbrengen van de nodige informatie. Zo behoud je ook na de begeleiding jouw resultaten.

Icoon verantwoorde coaching | Personal Health Plan Oostende

Verantwoord

Kennis en techniek zijn twee heel belangrijke waarden binnen PHP. Alle coaches hebben de nodige opleidingen en certificaten behaald. Op deze manier kunnen we begeleiding op maat aanbieden die volledig wetenschappelijk onderbouwd is. Continuous learning staat bij ons voorop!

Icoon persoonlijke benadering | Personal Health Plan Oostende

Persoonlijk

PHP werkt met een gelimiteerde leden formule om zo een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Alle voeding- en trainingsschema’s worden persoonlijk op maat van jouw levensstijl en doelen opgemaakt. Binnen PHP willen we vooral jou en je doelstellingen leren kennen om zo onze begeleiding hierop af te stemmen.