Online coaching

Een eerste kennismaking kan starten met een vrijblijvend gesprek waarbij wij luisteren naar jou en wat jouw doelstellingen zijn, alsook onze manier van werken toelichten. Indien je beslist van start te gaan met het eerstvolgend traject, worden, op basis van een intakeformulier en before-foto’s, persoonlijke voedings- en trainingsschema’s opgemaakt.

Sfeerbeeld Personal Health Plan

Bij onze online coaching ligt de focus op educatie. We gaan niet voor quick fixes en laten je niet blindelings een schema volgen, maar we leren je alles over het proces, je doelen behalen en deze behouden op lange termijn. Een traject waar je werkt aan jezelf, voor jezelf maar waar je vooral ook niet vergeet om te genieten!

Het traject steunt op 3 pijlers: community, educatie én individuele begeleiding.​

  • Community: aan de hand van weekly group calls en een FB platform, zal je al snel merken dat je er niet alleen voor staat.​
  • Educatie: in de weekly group calls brengen we je de nodige kennis bij zodat een transformatie long-term houdbaar blijft.​
  • Individuele begeleiding: we creëren dan wel het community gevoel, maar toch word je individueel begeleid met persoonlijke schema’s​ en aanpassingen.

Indien op termijn jouw doelstellingen veranderen of resultaten willen blijven behaald worden, kan je altijd verder gaan met het online traject zonder educatie.