Sfeerbeeld Personal Health Plan

Academie

Via de PHP Academie willen we zowel coaches als niet-coaches helpen hun kennis bij te spijkeren om op deze manier hun eigen resultaten met hun klanten te optimaliseren.

Deze academie biedt verschillende mogelijkheden voor ieder persoon en op gelijk welk niveau. Dit stelt ons in de mogelijkheid om ieder persoon de juiste en kwalitatieve informatie aan te reiken die dan op hun beurt kan aangewend worden.

Wij staan voor innovatief en wetenschappelijk onderbouwd. Dit wil zeggen dat wij onszelf constant bijscholen om op deze manier ook de nieuwste kennis en tools te kunnen doorgeven aan de mensen die bij ons aankloppen.

Academie voor niet-coaches

Voor niet-coaches willen we voornamelijk de focus leggen op het bijbrengen van de juiste kennis. Dit om betere keuzes te kunnen maken en de resultaten te kunnen behouden op langere termijn.

Al te vaak zien wij verkeerde informatie opduiken op allerlei sociale media. Informatie die dan door mensen als waarheid aangenomen wordt, met alle gevolgen vandien. Daarom willen wij, vanuit onze wetenschappelijk onderbouwde ervaring, de mensen juist gaan informeren en helpen bij het bereiken van hun doelen.

 

Sfeerbeeld Personal Health Plan

Lessen voor niet-coaches

Wat zeggen onze klanten?

Quote

Academie voor coaches

Voor coaches voorzien we allerlei opleidingen om hun eigen coaching naar een hoger niveau te tillen.

Vertrekkend vanuit een stevige basis willen we elk detail aanpakken om zo de beste kwaliteit aan te bieden en de beste resultaten te kunnen behalen. Geen enkele steen blijft onaangeroerd. Wij zijn ervan overtuigd dat hoe breder en hoe steviger de basis is, hoe verder de kwaliteiten van een coach kunnen reiken. Wij willen die basis zo breed en zo stevig mogelijk maken aan de hand van onze academie.

Wij behandelen het volledig pakket. Van training en voeding tot levensstijl en de correcte uitvoeringstechnieken in de praktijk.

 

Sfeerbeeld Personal Health Plan

Lessen voor coaches

Wat zeggen onze coaches?

Quote
Sfeerbeeld Personal Health Plan

Liever een seminarie op jouw locatie?

Er bestaat ook de mogelijkheid om een seminarie te organiseren ter plaatse. Het onderwerp kan uiteraard besproken worden via een vrijblijvende call, waarna één of meerdere van onze mensen ter plaatse komen om een hele uiteenzetting te geven rond het gekozen onderwerp.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

close